Gogosari cu conopida in otet

de Rocsi in Muraturi, 29 Sep 2010 | 45840 vizualizari

 

Sa va prezint si reteta mea de gogosari in otet...

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg gogosari
  • o conopida
  • 1 litru otet
  • 180 gr zahar
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • 250-300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu conopida in otet:

Gogosarii se spala ,li se scoate cotorul si se scutura de toate semintele. Dupa ce i-am curatat ii taiem felii mai grosute. Conopida o spalam bine apoi o desfacem buchetele mici.

Intr-o oala mai larga pregatim compozitia de otet. Amestecam otetul,apa,uleiul,zaharul,sarea,boabe de piper si foi de dafin rupte bucatele mici. Punem oala pe foc . Cand incepe sa fiarba adaugam 2 maini de gogosari si o mana de conopida . Le dam 2-3 clocote timp de cateva secunde, apoi ii scoatem .

Procedam tot asa pana am terminat gogosarii si conopida.

Ii asezam imediat ce ii scoatem in borcane, pe care inainte le spalam bine cu apa calda si le lasam la scurs. Turnam compozitia de otet fierbinte peste gogosari in borcane . Inchidem bine borcanele .

Le asezam  intr-o patura  si ii tinem asa inveliti pana a 2a zi cand le ducem la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Rocsi 1

20.08.2012, 21:14

Claudia cat ma bucur ca iti plac..Nu sunt pozele foarte frumoase, dar iti garantez ca sunt foarte buni

Rocsi 1

20.08.2012, 21:14

Multumesc Lia!

Rocsi 1

20.08.2012, 21:15

Miti multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muratura mixta - Csalamade