Gnocchi cu friptura de miel

de MotanLaOale in Oaie, 4 Mai 2016 | 4020 vizualizari

 

Cand am scos pulpa de miel din tava, ma uitam cu jind la ce ramasese si mi-a venit ideea sa fac ceva cu ea. A iesit ceva foarte bun.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 100g friptura de miel
  • zeama de la prepararea fripturii de miel
  • 500g gnocchi
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu friptura de miel:

Gnocchi se fierb in apa cu sare pana se ridica la suprafata.

Se scot intr-o strecuratoare sa se scurga.

Se pun in tava in care s-a preparat friptura de miel.

In tava se pun si bucatile de miel care au rezultata de la transarea pulpei pentru servit. (la mine in tava erau si bucatile de piept de porc care au fost la prepararea fripturii).

Se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper, boia.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se amesteca de 2-3 ori.

Cand este rumenit este gata.

Este buna si simpla cu usturoisi salata.

Eu am pus-o garnitura la friptura.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel la gratar