Ghiveci frantuzesc

de Julie in Mancaruri de legume, 10 Sep 2010 | 6647 vizualizari

 

După cum ştiţi imi place să " gatesc franţuzeşte " asa cum o face Laura Calder.
Incercati si voi si veti primi numai cuvinte de lauda ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 4 felii bacon afumat,
  • 100 g fasole alba -boabe mari, 
  • 3 linguri smântâna,
  • sare, piper, patrunjel, coriandru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci frantuzesc:

Se taie ceapa pestişori ,morcovul betişoare subţiri ,bacon-ul felii . Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 5-6 minute. Se adauga o cana cu apa si se acopera tigaia cu un capac. Dupa alte 5-10 minute, cand apa a scazut ,se adauga sare, piper, fasolea fiarta separat si smântâna. Se mai da 2-3 clocote si se opreste focul. Se adauga coriandru si patrunjel verde.

Un ghiveci simplu, cu un sos cremos, uşor afumat si legume fragede si dulci.   Minunat!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume