Ghiveci de legume cu pui

de Silvioara in Pui, 23 Aug 2011 | 8640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat (sau pulpe)
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei grasi
  • o mana de fasole verde
  • 1 dovlecel
  • 2-3 rosii mari
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel si frunze de telina (optional).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu pui:

Pieptul de pui se taie in bucati mari si se caleste in ulei. Se adauga ceapa, morcovii si fasolea verde, se calesc si ele cam 2-3 min., dupa care se stinge cu apa pana se acopera putin legumele si se lasa la foc mediu cam 30-45 min. (pana este fasolea bine fiarta).

Se pun apoi dovlecelul, rosiile si usturoiul, se potriveste de sare si piper, se mai lasa cam 20 min., se presara patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt si se opreste focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pui cu legume