Ghiveci de legume

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 23 Apr 2010 | 15154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • cateva buchetele brocoli
  • cateva buchetele conopida
  • o punga legume congelate ( eu am avut amestec mexican, porumb, mazare, fasole verde si mocov )
  • 3-4 catei usturoi
  • cateva ciupercute
  • un dovlecel
  • 3-4 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o telina mica
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Se curata si spala legumele dupa preferinta.
Intr-o oala punem uleiul la incins, dupa care vom pune ceapa si usuroiul la calit, nu le lasam f mult, doar cat sa se inmoaie, apoi adaugam morcovul, lasam putin la inabusit, dupa care vom adauga toate legumele, mai putin dovlecelul si punga de legume congelate, pt ca acestea fierb f repede.
Peste toate legumele vom pune apa cat sa le acopere si putina sare.
Cand sunt aproape fierte vom pune legumele congelate si dovlecelul, lasam pana se inmoaie si acestea, dupa care potrivim gustul cu sare si piper, iar pe deasupra vom pune patrunjelul si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]