Ghiveci cu pui la oala de lut

de Constelatialeu in , 17 Iun 2018 | 4174 vizualizari

 

Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • legume in cantitati variabile ( nu le-am cantarit)
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • cartofi noi mai micuti
  • fasole fideluta galbena
  • 2 cepe albe
  • 1/2 de varza alba
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui de la Delikat
  • ierburi de gradina de la Delikat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu pui la oala de lut:

Mai intai am spalat ciocanele de pui, le-am sters cu un servet si apoi le-am stropit cu putin ulei si am presarat condimentele de la Delikat.

Separat am curatat toate legumele, le-am taiat in bucati mai mici, le-am pus intr-un castron incapator si le-am presarat cu sare si ierburi de gradina. Am luat oala de lut am pus un strat de legume, apoi am asezat ciocanele de pui, apoi am acoperit cu restul de legume. Am asezat capacul si am bagat oala la cuptor la foc mic cca 3 ore. O nebunie de arome se raspandeau din cuptor. Am servit cu salata de varza. Simplu si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu pui la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă