Ghiveci cu carne de pui

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 23 Aug 2021 | 3761 vizualizari

 

Retete de suflet
Iata o reteta de mancare de vara cu carne de pui. 

 

INGREDIENTE

  • 1, 5 kg rosii
  • 5-6 cepe mari
  • 3 ardei kapia
  • 1 ardei gras verde
  • carne/ piept de pui
  • 5o ml ulei
  • 1 catel mic de usturoi
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu carne de pui:

Mai intai taiem ceapa cubulete si o punem la prajit in uleiul incins.

Intre timp tocam ardeiul julienne sau cubulete si dam rosiile pe razatoare.

Adaugam ardeiul si rosiile peste ceapa, adaugam si carnea de pui prajita si lasam pe foc aproximativ 20-25 de minute pana cand legumele sunt gatite suficient. Adaugam zahar si sare si amestecam din cand in cand.

La final adaugam usturoiul si verdeata tocata marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Indicat este sa folositi rosiile coapte bine.

2

Rosiile se pot da pe razatoare sau se pot taia cubulete mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei cu oua ochiuri