Ghiveci american (Brunswick stew)

de Brindusa in Curcan, 14 Apr 2010 | 5150 vizualizari

COMENTARII (17)

nadina73 1

14.04.2010, 17:52

cred ca e grozava brandusa,arata foarte bine super nota 10

Miha 1

14.04.2010, 18:00

Imi place. Parca ti-am mai zis azi, nu?

Brindusa 1

14.04.2010, 18:02

Da, Miha. Am simtit nevoia sa pun mancarea asta si aici, caci mie mi-a placut.

Miha 1

14.04.2010, 18:19

Foarte bine ai facut!

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 18:29

ce bn arata, felicitari, toate furcultele posibile, k sa pap eu tot

silvi0ara 1

14.04.2010, 20:34

Cred ca este tare aromata.

mihaelar63 1

14.04.2010, 21:10

arata super

ana 1

14.04.2010, 21:43

interesanta combinatie

dicarmencitta1957 1

14.04.2010, 22:58

Prezentarea este de nota 10 cu felicitari,de gustul ghiveciului sunt sigura ca este o bunatate.

Oana 1

14.04.2010, 23:10

Mmmm, super, super! la favorite cu el

Brindusa 1

14.04.2010, 23:23

va multumesc

FlyingRoo 1

15.04.2010, 08:06

Miha, cand spui "pulpa inferioara" de curcan nu te referi la calitate ci la copan (sau cotoi cum mai e numit prin unele parti), gamba, da?

Retetele de Brunswich stew sunt tot atatea cate case in sud estul SUA insa toate se caracterizeaza printr-un lucru - consistenta. Stew este mai lichida decat o tocana dar nu atat de lichida cat o supa - ceva intermediar, in genul unui rasol.

Brindusa 1

15.04.2010, 16:36

FlyingRoo, cred ca nu stii cu cine vorbesti. Pe mine ma cheama Brindusa, nu Miha.
(as vrea sa fiu confundata cu Miha doar cand primeste ea premiile alea frumoase ). Pulpa inferioara adica bucata de jos a copanului (aia mai mica). Se poate pune orice bucata de carne, dar eu aia am folosit.

FlyingRoo 1

15.04.2010, 16:44

Brandusa, mii de scuze pentru "botez"! (inseamna ca trebuie sa aduc mielu' la anu' ? )

Tocmai ma uitasem prin niste retete ale sale si se pare ca am ramas cu numele in minte.

@};-

gaby_duceag 1

15.04.2010, 20:17

"Pe mine ma cheama Brindusa, nu Miha. (as vrea sa fiu confundata cu Miha doar cand primeste ea premiile alea frumoase"))

Brindusa 1

15.04.2010, 20:48

adry88 1

11.05.2011, 15:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de curcan cu marar