Ghebe in sos de vin

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 31 Mar 2014 | 4470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe
  • ulei
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • vin rosu
  • 1 1/2 cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe in sos de vin:

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa.

Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt

Intr-o tigaie calim ceapa in ulei.Adaugam bulionul si mai amestecam un minut.

Rasturnam ghebele in tigaie iar deasupra adaugam apa (ghebele mai lasa ele apa).Lasam sa fiarba.

Dupa ce scade apa adaugam usturoiul taiat marunt,vinul si lasam sa fiarba la foc mic.Mai amestecam din cand in cand.

Dupa ce a scazut aproape tot vinul oprim focul si potrivim de sare dupa gust.

Eu am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Panacris 1

31.03.2014, 21:58

Ce bine că ai pădurea aproape Eu am supermarketurile aproape

gaby_gabytza 1

02.04.2014, 18:20

va multumesc

gaby_gabytza 1

02.04.2014, 18:21

cris inseamna ca il prinzi rapid )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]