Ghebe cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 18573 vizualizari

 

aveam niste ghebe si tot le mutam de ici colo,pana la urma le-am facut sa nu ma mai incurc in ele

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ghebe
  • o ceapa
  • o capatana usturoi
  • 100 ml ulei
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu ou:

Am fiert ghebele in 3 ape ca sa iasa sarea din ele, dupa care le-am taiat sa nu fie prea mari. Am calit ceapa tocata marunt in uleiul incins, am curatat usturoiul, 4 catei i-am tocat marunt, ceilalti i-am pisat si am adaugat peste ceapa. Am mai lasat 2 min cu ceapa sa se caleasca, am adaugat ghebele si le-am lasat sa se prajeasca in jur de 10 -15 minute. Am batut ouale bine si le-am adaugat peste ghebe, am amestecat pana s-au rumenit si ouale

TIPS-URI

1

am servit cu mamaliguta calda,se poate servi cu carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]