Gem de piersici

de alinutzika in Dulceata / Gem, 8 Sep 2011 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg piersici coapte bine
  • 1 1/2 zahar
  • gelfix
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici:

Se spala fructele, se curata de coaja si se scoate samburele. Se pun la fiert cu jumatate cantitatea de zahar si gelfixul, la foc mare, amestecand des.
Dupa ce a dat cateva clocote, se ia de pe foc, se adauga restul de zahar si se lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Se opreste focul si se pune repede in borcane curate. Se tin 5 minute cu capacul in jos, pt sterilizare, apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

kamy 1

09.09.2011, 16:04

buuun....cu clatite

adry88 1

09.09.2011, 16:05

place

alinutzika 1

09.09.2011, 20:02

va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui si mere