Gem de capsuni Dukan

de Heracleea in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 11474 vizualizari

 

Credeati ca daca sunteti la dieta nu puteti manca gem? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de capsuni
  • 100 ml apa
  • 5-6 linguri indulcitor (sau dupa gust)
  • 1 plic gelifiant
  • un varf de cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni Dukan:

Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa.

Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la finalul fierberii. Mai tineti pe foc 1 min. si dati deoparte. Intre timp pregatiti borcanele - acestea trebuiesc spalate si scurse bine. Scufundati capacele in apa clocotita. Cand gemul este gata, turnati-l fierbinte in borcane, puneti celofan si infiletati capacul.

Rasturnati borcanul cu susul in jos si lasati sa se raceasca. E un deliciu ce nu cred ca va rezista in borcan prea multe zile!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsune cu gelfix