Gem de capsuni

de ala_oancea in Dulceata / Gem, 16 Iun 2009 | 6464 vizualizari

 

Primul meu gem ! Super rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni
  • 1 lamaie
  • 1 pachet Zahar Gelifiant Extra 2:1 Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni:

Capsunile se spala, se scot coditele si se taie bucatele. Se pun intr-o cratita, se scurge zeama de la o lamaie si se amesteca bine cu zaharul gelifiant. Se pun la fiert pana se obtine o pasta, aproximativ 15-20 de minute. Gemul fierbinte se toarna in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

05.07.2009, 22:52

Nu vreau sa fiu carcotasa, dar pentru copii eu nu le-as da cu gelifiant.Are E-uri.Sa ii ferim cat putem de E-uri.

ala_oancea 1

06.07.2009, 11:17

Nu zic nu Bunica, dar cam ce nu contine e-uri ? Sucurile, ciocolata, inghetata, mezelurile, pufuletii, guma de mestecat ... cam toate. Poate va intereseaza: http://www.scribd.com/doc/9634614/aditivialimentari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]