Gem de caise

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 6999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de caise
  • 1 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala si se curata de samburi,

-le tai in doua si adaug zahar peste ele , le pun la fiert ;cand este aproape gata adaug zeama de la o lamaie si-l mai fierb 20 min.

-cand este gata gemul pun in borcane 

mie mi-au iesit 7 borcane de 400 ml si un borcan de 800 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise – Multicooker