Gem de banane

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 12 Aug 2010 | 28912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 banane mari
  • 1cana de apa
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3/4 cana de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de banane:

Bananele se taie cubulete si se amesteca cu sucul de lamaie.Apa se amesteca cu zaharul si se fierbe un sirop,apoi se adauga bananele cu sucul de lamaie.Se fierbe pana se ingroase(se amesteca fff des pentru ca se prinde de cratita)!Cand este suficient de groasa se opreste focul si se pune in borcane si se intorc cu "fundul in sus".Este absoulut delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

12.08.2010, 15:07

trebuie neaparat incercata

jolygina 1

12.08.2010, 15:33

mmm un deliciu am zis ca fac si eu dar nici pana acum nu am reusit

TalposBianca 1

22.03.2018, 19:52

Cate zile rezista gemul in borcane daca nu trebuie conservant?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici, caise si portocale