Gazpacho

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 29 Mar 2011 | 8133 vizualizari

 

Aceasta este o supa spaniola care se serveste cu cuburi de gheata si bruschete.

 

INGREDIENTE

  • 800 g rosii
  • un ardei capia
  • un ardei galben gras
  • un ardei rosu gras
  • jumatate de capatana de usturoi (vreo 7 catei)
  • o ceapa rosie patrunjel verde din belsug
  • busuioc proaspat (30 gr)
  • o lingura de otet, sare
  • Reteta originala mai mentioneaza si castraveti si ardei iute, eu castraveti nu am avut, ardei iute nu am vrut sa mai pun.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho:

Se taie intai cubulete toate legumele si se mixeaza cu blenderul cu cutitase pana devin pasta. Se adauga verdeata si se mixeaza si aceasta bine in compozitia rosie. Se adauga sarea si otetul, se poate pune si piper eu ma multumesc cu aroma de usturoi, nu mai am nevoie de nimci altceva.

Se serveste cu cuburi de gheata, crutoane, bucatele de feta sau telemea. Eu ma gandesc ca merge de minune si cu paste integrale. Foarte buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]