Gauffre cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 5339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 75 ml apa
  • 2 linguri cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gauffre cu cascaval:

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gauffre cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]