Garnitura de cartofi umpluti la cuptor

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2010 | 45900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • ceapa verde
  • morcov
  • urda (sau orice fel de branza)
  • mezel
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi umpluti la cuptor:

Cartofii se spala bine sub jet de apa rece. La fel si morcovul. Se fierb in apa cu sare. Se scot si se lasa la racit.

Cand se racesc usor, se curata de coaja si se taie in doua.

Cu ajutorul unei ligurite scobim miezul pe care-l amestecam cu urda, morcovul fiert dat pe razatoare, codite de ceapa taiate rondele, mezel taiat cubulete mici, sare si piper

Umplem jumatatile de cartofi scobite si le asezam frumos intr-o tava in care am pus putin ulei.

Ii bagam la cuptor, la foc mediu pana ce se rumenesc.

Ii servim cu cascaval ras deasupra si iaurt

Pofta mare! Sunt deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

07.04.2010, 17:32

Hristos a inviat!

stemol 1

09.04.2010, 14:54

Adevarat a inviat!
acum am vazut reteta,buna,buna,trebuie probata cat mai curand

gaby_duceag 1

09.04.2010, 15:12

stemol,da,trebuie,chiar si io trebuie s-o mai fac,ca zic de-o luna ca fac da' nu-i mai vine randul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftelute din cartofi cu sos de rosii