Galusti de ciuperci cu sos de rosii

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6890 vizualizari

 

Este o reteta din zona Cimpina, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 6 linguri faina
  • o ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galusti de ciuperci cu sos de rosii:

Se curata ciupercile se fierb si se toaca, se amesteca cu faina sarea si piperul. Se formeaza galusti pe care le fierbem in apa clocotita cu sare. Cat fierb ,se pregateste sosul. Ceapa se taie marunt se caleste, apoi se toarna rosiile decojite si pasate. Se pune sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic. Se scot galustile pe farfurie impreuna cu sosul de rosii.POFTA BUNA!

Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Galusti de ciuperci cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez la cuptor cu legume reteta delicioasa de post