Fusilli cu kaizer si smantana, o alta reteta cu paste care la noi se cere , dar o evit uneori, ca nu-i chiar asa usoara pe cat de buna este 😉
Savuroase, nimic de zis, grozav de bune, extrem de rapide, cu ingrediente putine.
Pui la fiert pastele in apa cu sare.
Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie.
In timp ce fierb ocupa-te de sos.
Taie fasii subtiri kaizerul, apoi portioneaza-l in bucati mai mici.
Pune o lingura de ulei la incins iar cand s-a infierbantat bine pune kaizerul si un catel de usturoi.
Amesteca constant pana cand kaizerul e bine sotat.
Scurge grasimea si scoate usturoiul. Scurge pastele si opreste 100 ml din zeama in care au fiert.
Pune intr-un vas kaizerul si adauga galbenusurile batute bine si amestecate cu smantana. Pune si zeama oprita de la paste. Potriveste gustul de sare (ai grija ca si pastele vor fi usor sarate).
Omogenizeaza amestecand usor, pune pastele si parmezanul si amesteca totul pana cand pastele sunt bine cuprinse de sos.
Se servesc fierbinti.