Fusilli cu creveti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 11 Dec 2013 | 6684 vizualizari

 

Paste de calitate + fructe de mare= succes garantat . O masa eleganta cu timp de preparare rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga fusilli longhi -500 gr
  • 10 buc surimi
  • 500 gr creveti
  • 2 ardei -culori diferite
  • 1 buc praz
  • 5 catei ustroi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar mic vin alb
  • patunjel verde
  • piper alb
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu creveti:

Puneti pastele la fiert in apa sarata clocotinda respectand instructiunile.

Spalati, curatati si taiati julien legumele .

Caliti-le in uleiul de masline  amestecat cu unt .

Adaugati fructele de mare , sarati, piparati si caliti impreuna 2 minute.

In momentul in care crevetii incep sa se faca rozalii puneti vinul .

Amestecati in acelasi vas cu fusilli scursi de apa .

Serviti preparatul cu patrunjel verde presarat deasupra .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati de vinul alb, demi-sec. Daca aveti la masa femei mai tinere , vinul poate fi si demi-dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]