Fusilli cu bacon si piept de pui

de Miha in Fusilli, 5 Iul 2010 | 11392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fusilli
  • 100 g bacon
  • 1 piept de pui
  • 1 conserva rosii in suc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare si piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu bacon si piept de pui:

Pastele se fierb in apa cu sare conform idicatiilor de pe ambalaj.

Baconul taiat feliute se prajeste usor in tigaie. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si se calesc usor, amestecand continuu. Pieptul de pui taiat cubulete se pune in tigaie si se amesteca.

Rosiile se taie marunt sau se dau in blender si se pun peste carne. Daca mai este nevoie se adauga putina apa, cat sa fie carnea acoperita. Se fierbe la foc mic pana scade sosul si ajunge la consistenta dorita. In timpul fierberii se potriveste gustul de sare si piper si se asezoneaza cu oregano sau orice alt condiment va place.

Pastele fierte se amesteca cu sosul de rosii si carnea.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bacon si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Laly 1

05.07.2010, 23:27

Doamne nu mai apuci nimic de fetele astea

Bucataras Medi 1

08.07.2010, 12:16

pai cum sa mai apuci cand stau la panda zi si noapte......................5 furcu, arata excelent..............

Miha 1

08.07.2010, 15:57

Multumesc Medi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt