Fursecuri vesele

de alinutza1983 in Dulciuri, 20 Dec 2010 | 6101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 130 gr margarina
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vesele:

1. Din faina,margarina, zahar si galbenus, se framanta un aluat omogen, consistent; se da la rece cam 20 min, invelindu-se in folie.

2. Se scoate aluatul de la rece, se indeparteaza folia si se intinde o foaie nu foarte groasa; din aceasta foaie , cu ajutorul formeleor speciale ( eu am ales bradutii si stelutele )_ decupam fursecurile.

3. Tava de copt se tapeteaza cu hartie speciala; se aseaza apoi formele obtinute si se baga la cuptor, la foc incins , pentru cca 20 min, la foc mic. Optional, putem pune pe formele decupate diverse bombonele decorative.

4. Cand s-au racit fursecurile, se pudreaza cu zahar pudra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre