Fursecuri fragede cu cafea

de anca_rm in Dulciuri, 23 Dec 2015 | 4742 vizualizari

 

Imi place aroma cafelei asa ca am decis sa fac aceste fursecuri cu aroma intensa de cafea si decorate cu cate o bobita de cafea. Ma gandesc ca si lui Mos Craciun o sa-i prinda bine cateva bucati . 

 

INGREDIENTE

  • 250 -300 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • coaja razuita de la o lamaie
  • 5 gr praf de copt
  • 2 linguri cafea solubila
  • praf de sare
  • boabe de cafea pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu cafea:

Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam coaja de lamaie si sarea si cafeau solubila . Omogenizam pana cand se dizolva cafeau  si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei.

Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas.

Luam din aluat cat sa formam un biscuit (eu am incercat cu forma de biscuit dar se ineca asa ca am facut bilute).

Punem  in mijloc o boaba de cafea si asezam in tava .

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute .

Lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

23.12.2015, 14:23

Ce dragute !!! Reteta merge la favo !!!

Rocsi 1

23.12.2015, 20:18

Imi plac mult!

Zamfira 1

23.12.2015, 22:20

Foarte bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si zmeura