Fursecuri fragede

de ony in Prajituri, 24 Dec 2010 | 10537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr margarina
  • un praf de copt
  • 450 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

se bat foarte bine ouale cu zaharul; se adauga margarina topita in prealabil, apoi se adauga praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.

se ia cu lingura ,se pune in forma si se fac biscuitei.

Eu am folosit un pistol pentru biscuiti.

TIPS-URI

1

le-am dat prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos,bombonele si alune ,dar asta este facultativ,cine vrea le poate lasa simple,pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]