Fursecuri dulci sarate

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 17 Noi 2016 | 4283 vizualizari

 

Imi place mult combinatia dulce sarat. As rontai toata ziua caju, alune, fistic dulci sarate. Azi le-am adaugat in fursecuri.

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte dulce
  • un praf de sare
  • 170 g faina
  • 70 g caju si alune maruntite
  • caramel + caju si alune maruntite
Portii: 62
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri dulci sarate:

Frecam untul cu zaharul pudra si praful de sare. Adaugam galbenusul, laptele, apoi caju si alunele maruntite si la final faina.

Introducem la rece pentru cel putin o jumatate de ora.

Dupa ce scoatem compozitia de la  rece, formam bilute pe care le asezam in tava cu hartie de copt. Daca este nevoie, mai adaugam putina faina. Apasam fiecare biluta cu degetul pentru a forma o adancitura deasupra.

Introducem tava in cuptorul incins pentru 8-10 minute. Dupa ce scoatem tava din cuptor presam din nou fiecare fursec pentru a reforma adancitura.

Pentru caramel, am topit cateva caramele cu lapte (8-10), impreuna cu cateva linguri de lapte (2-3). Am adaugat putina sare si alune si caju maruntite. Am pus din acest caramel in adancitura fiecarui fursec.

Se servesc dupa ce se intareste caramelul ( daca aveti rabdare).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri dulci sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]