Fursecuri din faina de migdale

de Maria24 in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 7598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina de migdale (sau migdale macinate)
  • 1/4 lgta bicarbonat de sodiu
  • 45 ml sirop de artar (sau miere, sirop agave etc.)
  • 2 lg ulei
  • scortisoara
  • esenta vanilie
  • esenta migdale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din faina de migdale:

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide. Se amesteca bine. Se pun gramajoare cu lingura in tava tapetata cu hartie de copt (eu le-am format in mana, dar e cam lipicoasa compozitia) si se aplatizeaza. Mie mi-au iesit 10 fursecuri, dar voi le puteti face mai mici. Se coc in cuptorul preincalzit la 150 grade C timp de 15-20 minute (dupa vreo 10 minute uitati-va la ele pentru ca au tendinta de a se arde dedesubt).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din faina de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]