Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)

de marieta in Prajituri, 30 Noi 2011 | 9227 vizualizari

 

bune si tin mult timp

 

INGREDIENTE

  • 300g faina de buna calitate,
  • 100g zahar,
  • 200g unt,
  • 1 ou,
  • o priza sare,
  • 1 vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt (Butterplätzchen):

Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care se decupeaza cu diferite forme.

Se dau la cuptor la foc moderat pana se rumenesc putin de tot pe margine. Se lipesc cate doua cu marmelada sau nutela, apoi se dau cu glazura de ciocolata alba sau neagra si cu bombonele colorate. Se pastreaza in cutie cu capac.

TIPS-URI

1

sunt foarte fragede trebuie lucrat cu atentie!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]