Fursecuri cu stafide

de divainbucatarie in Prajituri, 24 Mai 2011 | 6436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 125 g faina
  • 125 g zahar
  • 125 g stafide
  • 2 oua
  • putina coaja rasa de lamaie
  • 5 linguri de lapte
  • esenta de rom
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Punem stafidele intr-o cescuta si le acoperim cu lapte si esenta de rom. Le lasam sa se moaie 5 minute. In acest timp amestecam cu mixerul zaharul cu untul pana se fac ca o pasta si cresc in volum. Apoi incorporam ouale si faina, continuand sa amestecam pana se omogenizeaza aluatul. Scoatem stafidele din lapte si le stoarcem un pic in mana – daca adaugam cu laptele din ele se poate schimba consistenta aluatului. Le amestecam pana se repartizeaza in aluat cat mai uniform.

Intr-o tava de aragaz punem hartie de copt. Luam cu lingurita aluat si turnam in tava. Trebuie sa aveti grija sa le puneti la distanta unele de altele pentru ca vor creste si se vor lipi.Le coacem la 200°C cam 10 minute, pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (36)

divainbucatarie 1

25.05.2011, 08:21

Anamaria poti lua si a cincea, pe post de volan!

adry88 1

25.05.2011, 15:52

ce eleganta prezentare

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:50

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]