Fursecuri cu migdale si portocale

de Panacris in Prajituri, 24 Noi 2011 | 3671 vizualizari

 

Sunt foarte bune alaturi de un ceai, cafea sau chiar un pahar vin rosu.

 

INGREDIENTE

  • migdale macinate 150 gr.
  • zahar pudra 100gr.
  • zahar vanilat 1 plic
  • galbenusuri 2 bucati
  • faina 30 gr.
  • praf de copt 1 plic
  • albusuri 2 bucati
  • esenta de portocale 1/2 fiola
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si portocale:

Se amesteca migdalele, zaharul pudra, zaharul vanilat, faina, praful de copt si galbensurile pana se obtine un aluat omogen. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza, impreuna cu esenta de portocale usor in aluatul de mai sus. Se iau gramajoare mici cu lingurita sau se foloseste aparatul de fursecuri si se pun in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la copt in cuptorul preincins, cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra cat sunt inca fierbinti sau se pot glazura cu ciocolata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale