Fursecuri cu migdale si portocale

de Panacris in Prajituri, 24 Noi 2011 | 3962 vizualizari

 

Sunt foarte bune alaturi de un ceai, cafea sau chiar un pahar vin rosu.

 

INGREDIENTE

  • migdale macinate 150 gr.
  • zahar pudra 100gr.
  • zahar vanilat 1 plic
  • galbenusuri 2 bucati
  • faina 30 gr.
  • praf de copt 1 plic
  • albusuri 2 bucati
  • esenta de portocale 1/2 fiola
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si portocale:

Se amesteca migdalele, zaharul pudra, zaharul vanilat, faina, praful de copt si galbensurile pana se obtine un aluat omogen. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza, impreuna cu esenta de portocale usor in aluatul de mai sus. Se iau gramajoare mici cu lingurita sau se foloseste aparatul de fursecuri si se pun in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la copt in cuptorul preincins, cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra cat sunt inca fierbinti sau se pot glazura cu ciocolata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]