Fursecuri cu faina de orz

de _Alina_ in Prajituri, 27 Sep 2012 | 6691 vizualizari

 

Fiindca trecusem la dieta :)) m-am apucat sa bat niste albusuri cu inlocuitor de zahar in ideea de a face bezea, dar bezeaua sa transformat in fursecuri :D pe care, ai mei copilasi le-au adorat :)

 

INGREDIENTE

  • - 3 oua
  • - 1 cana faina de orz
  • - 1 cana faina de grau
  • - 1/2 lgt praf de copt
  • - 2 linguri ulei din seminte de struguri
  • - 2 linguri cu varf de smantana
  • - 2 lgt inlocuitor zahar (obtinut din stevie)
  • - 1 lingura zahar brun
  • - 2 linguri pudra de roscove
  • - un pumn de merisor confiat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de orz:

1. Batem albusurile  si galbenusurile cu inlocuitorul de zahar.

2. Adaugam uleiul, smantana si zaharu brun.

3. Incorporam faina de grau si cea de orz amestecate cu praful de copt.

4. In compozitie bagam si pudra de roscove.

5. Punem compozitia intr-un sprit si formam prajiturelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

6. Deasupra fiecarui fursec punem cate 1-2 fructe de merisor.

7. Dam la cuptor 15 min la 180 °C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de orz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu scortisoara