Fursecuri bicolore

de Bya Ralu in Dulciuri, 25 Dec 2015 | 3118 vizualizari

 

Am gasit reteta pe internet, nu mai stiu unde ca eu le salvez si cand imi amintesc le prepar :))) sunt bune ;)

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 120 g zahar
  • 125 g unt
  • 1 ou
  • 1/2 plic de praf de copt
  • un praf de sare
  • ciocolata pentru topit
  • ornamente dr Oetker
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri bicolore:

Untul se taie bucati si se amesteca bine cu zaharul (Se framanta).

Faina se amesteca cu praful de copt, praful de sare si oul.

Se framanta amestecul de faina si amestecul de zahar cu unt.

Se intinde aluatul pe un blat de masa, se fac forme de inele si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptor pentru 10 minute.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Fiecare fursec de baga in ciocolata topita si deasupra se presara ornamente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu visine si strugurei