Fursecuri

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 4859 vizualizari

 

Reteta este dintr-o revista pentru copii, dar cred ca am mai facut si altadata un astfel de aluat, care este foarte bun.
Imi pare rau ca poza de prezentare nu este atat de reusita din cauza lipsei de lumina :(

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • jumatate de cana de zahar;
  • o lingurita praf de copt;
  • un ou;
  • o lingurita de lapte;
  • 150 g unt;
  • Pentru decor:
  • zahar pudra, ciocolata cu lapte, ornamente diverse.
Portii: 65
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana cand se obtine un aluat sfaramicios. Se framanta aluatul, apoi se infasoara in hartie de copt presarata cu faina, lasandu-l apoi sa se odihneasca 20 de minute la frigider. 

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intinde aluatul intr-o foaie neteda si subtire si se decupeaza fursecurile cu forme. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor. Cand sunt gata se orneaza dupa preferinta.

Sunt foarte bune si neornate.

TIPS-URI

1

Este bine sa dispuneti de doua tavi pentru ca treaba sa mearga mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu migdale si cirese confiate