Fundite cu kaizer si rosii in bulion

de iry-gabriela in Farfalle, 21 Feb 2013 | 4914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g kaizer taiat cubulete,
  • o ceapa,
  • 2 catei de usturoi,
  • un pahar de vin alb,
  • 2 rosii,
  • o cutie de rosii in bulion,
  • sare ,
  • busuioc ,
  • parmezan
  • paste fundite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu kaizer si rosii in bulion:

Pentru inceput punem apa la fiert cu sare si un pic de ulei. Dupa ce a fiert apa adaugam pastele si le lasam cam 8 minute, dupa care se scurg. 

Cat fierbe apa pentru paste pregatim sosul: punem kaizerul impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul la calit. Adaugam sarea, busuiocul si vinul, apoi se adauga rosiile taiate cubulete, rosiile in bulion si se mai lasa pana scade un pic sosul.

Dupa ce sosul este gata se adauga peste paste, iar deasupra se adauga parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu kaizer si rosii in bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]