Fulgi de porumb in ciocolata cu spuma de banane

de adasev12 in Dulciuri, 11 Oct 2010 | 7737 vizualizari

 

cand vrei neaparat ceva dulce...faci...cu ce apuci la mana...

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciocolata alba
  • 50 g ciocolata neagra
  • o lg unt sau margarina
  • 4 maini fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 3-4 lg zahar
  • un mar ras calit
  • 2 banane
  • cateva nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de porumb in ciocolata cu spuma de banane:

se topeste ciocolata cu untul (sau margarina) si se lasa la racit. fulgii de porumb se pun la inmuita cu 50 ml lapte si cand s-au inmuita bine se amesteca cu ciocolata.

oulae se separa, galbenusurile s efraca cu 2 lg de zahar praf apoi se adauga o banana mixata bine in robot.

albusurile se bat spuma cu 2 lg de zahar si se amesteca apoi cu inca o banana la fel zdrobita in robot.

marul se rade si se pune pe foc cu o lg de zahar , se lasa la calit bine. se caramelizeaza o lg de zahar apoi se stinge cu 2 lg de apa , se fierbe pana se face caramel si se amesteca cu marul calit. se adauga nucile zdrobite.

se pune in 4 cupe inati fulgii cu ciocolata, apoi crema cu galbenusurile si deasupra spuma de banane. la mijloc se pune cate o lg de mar si se orneaza cu putin caramel.

nu stiam ce-o sa iasa...dar a iesit...pe cuvant!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de porumb in ciocolata cu spuma de banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]