Frunze de ciocolata

de Lily_Musat in Torturi, 1 Feb 2011 | 10951 vizualizari

 

Daca aveti frunze cu nervuri multe, este foarte bine deoarece fiecare nervura iese in relief si sunt foarte frumoase frunzele de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • frunze
  • ciocolata
  • pensula mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de ciocolata:

Se topeste ciocolata in bain-marie. Frunzele care au fost spalate si uscate se ung cu pensula PE DOSUL FRUNZEI cu ciocolata in 2 straturi. Se lasa sa se raceasca ciocolata dupa primul strat.

Dupa ce s-au uns cu ciocolata frunzele, le bagam la frigider pe o farfurie intinsa sa se intareasca.

Se indeparteaza frunzele usor cu mana apoi se decoreaza torturi cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]