Fructe de mare cu capere

de anca_rm in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 22031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fructe de mare
  • o jumate ardei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml bulion
  • sare
  • capere ( cam doua lingurite )
  • usturoi 2 catei
  • unt ( o lingurita )
  • ulei masline ( o lingura )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu capere:

Decongelam fructele de mare .

Ardeiul il taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem untul si uleiul de masline la incins , si adaugam ardeiul, lasam putin la calit si peste punem fructele de mare . Lasam putin (cam 5 minute ) , punem vinul si cand incepe sa clocoteasca punem bulionul si caperele , putina sare, piper alb de preferinta ( daca nu aveti alb este bun si cel negru ) .

Atentie la sare , nu punem multa deoarece caperele sunt sarate .

Lasam pana se ingroasa sosul .

Eu le-am servit de data asta cu spaghete .

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu fructe de mare pe paine