Fructe coapte ,cu inghetata

de Julie in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 5035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fructe:    mere, nectarine sau caise
  • alune maruntite
  • miere de albine
  • unt
  • scortisoara
  • praf de cardamom
  • zeama de lamaie
  • inghetata
  • frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe coapte ,cu inghetata:

Folosim cate fructe dorim si de care avem preferinta.
Eu am folosit nectarina si mar.

Marul se taie pe jumatate si se goleste de seminte.Nectarina se desface si se indeparteaza samburele.

Se aseaza intr-un vas de yena si se stropesc cu zeama de lamaie.
Se pune apoi in fiecare cate o lingurita cu miere,alune maruntite, o bucata mica de unt si se presara cu praf de scortisoara si cardamom.

Se da vasul la cuptor pentru 30 minute.

Fructele coapte se servesc imediat cu inghetata si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe coapte ,cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]