Friptura din muschiulet de porc

de mamaieelena in Porc, 5 Feb 2012 | 6846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 100g kaizer afumat
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 50ml apa
  • cimbru proaspat,crengute
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschiulet de porc:

Curatat de pielite si spalat muschiul se sareaza si se pipereaza apoi cu un cutit facem crestaturi in diverse locuri mai groase si in locul lor introducem usturoiul curatat,deasupra am pus kaizerul taiat felii atat cat am putut de subtire ca a fost bucata cam mica si le-am prins cu scobitori. Am dat cu boia peste tot si am taiat muschiuL in doua ca nu avea loc in tigaie pentru prajit.L-am perpelit peste tot bine dupa care l-am asezat intrun vas termorezistent la foc.In uleiul in care am prajit muschiul am pus vinul,apa,cimbrul si piper boabe.A clocotit un pic si l-am rasturnat peste carne, am dat la cuptor pana a fost gata patruns si rumenit.Pofta buna,Chiar azi ne-am delectat din el alaturi de un piure de carTofi si cu salata de ardei copti, mmmm un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]