Friptura delicioasa (tochitura) din carne de porc, reteta clasica si usor de preparat

de anisoara in Porc, 9 Feb 2010 | 71445 vizualizari

COMENTARII (12)

madi_marin 1

09.02.2010, 19:02

ce nebunie e pe farfurie....

ionela2682 1

09.02.2010, 19:23

da intradevar arata foarte apetisant

liana_geicu 1

09.02.2010, 20:47

Ce bine arata!

Sylvia 1

09.02.2010, 22:09

Excelent arata ce pofta mi-ai facut

Teo 1

09.02.2010, 22:29

Anisoara ,dupa de ai adaugat si usturoiul am inceput sa inghit in sec;

anisoara 1

10.02.2010, 00:25

Cu placere. Ce e - friptura sau tochitura - nu e important. Important ca ne place la toti. Acesta este o preparare de baza a carnii , prin adausul a altor produse , primim diferite mancaruri la fel de apetisante si delicioase.

cccris 1

10.02.2010, 12:37

Mergeau si niste cirnati de oaie linga

anisoara 1

10.02.2010, 13:27

sunt de acord. e foarte gustos

cory 1

10.02.2010, 19:12

e minunata aceasta reteta , dar as dori sa intreb....pt copii e buna reteta avand in vedere ca are vin????. astept raspuns. cory din sanremo italia...

anisoara 1

10.02.2010, 22:01

Cory, bun vent! Se poate inlocui vinul cu aceiasi cantitate de apa calduta. Si adaugi la urma numai 2-3 catei de usutroi. Va fi la fel de gustos si vor minca copii cu placere. Cu toate ca vinul alb ii da o aroma deoasebita si nimic mai mult , alcoolul se evapora.

mihaelar63 1

21.03.2010, 20:22

trebuie sa o fac si eu dupa ce trece postul

theodora 1

21.03.2010, 23:58

deci... trebuie sa o prepar de urgenta eu asa cum este din carne de porc o prefer dar va trebuie sa o fac din vitel k "al meu om"nu mananca porc si gatesc mai rar

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ghimbir