Friptura de pui, rapida

de ela in Pui, 3 Ian 2011 | 7373 vizualizari

 

o friptura buna,care se face fara prea multa bataie de cap

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui,
  • condimente pt pui,
  • 150 gr apa,
  • 150 gr vin alb,
  • usturoi,
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui, rapida:

Se spala pulpele si se sterg cu un servetel de hartie.Se ung cu ulei si se presara pe ele condimente pentru pui.Se pun intr-o tava,se mai adauga putin ulei si apa si se da tava la cuptor 15minute,apoi se adauga vinul si se presara putin usturoi tocat deasupra pulpelor si se mai lasa la cuptor 45-55minute pana se rumenesc frumos ,intorcandu-le din cand in cand si stropindu-le cu zeama din tava.

Se servesc cu piure de cartofi sau orez si cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui, rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

ela 1

05.01.2011, 00:33

Mihaela,faci inundatie

kamy 1

05.01.2011, 16:38

5f

Sylvia 1

07.01.2011, 13:59

Vai cum poate sa arate fripturica asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpe de pui in sos de mustar