Friptura de pui la cuptor

de SanatateAcasa in Pui, 14 Apr 2012 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Lista ingrediente:
  • 1 -2 lingurite cu boia iute,
  • putin piper negru boabe,
  • Sare,
  • 1-2 lingurite cu ulei de masline,
  • 4 pulpe intregi (de pui),
  • 2-3 lingurite cu pasta de rosii,
  • apa cat sa stea carnea in tava si putina verdeata pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Mod de preparare

Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se adauga pasta dizolvata in apa si inca putina apa, adica atat cat sa stea friptura in apa. Se preincalzeste cuptorul si se baga tava in cuptor. Friptura va sta la foc mediu, circa 30 de minute.

Daca doriti si mai multa savoare, dar nu va intereseaza caloriile, puteti adauga, cand sosul a mai scazut, circa 1/2 de pahar cu vin alb. Dar doar daca nu va intereseaza numarul de calorii. Inainte de servire, se mai adauga sare, piper si inca putina boia, dupa gust, Se presara putina verdeata proaspata. Puteti adauga rozmarin, patrunjel sau cimbru.

Pofta buna si un Paste luminat!

Cu drag,

Stama Madalina.

http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/friptura-de-pui-la-cuptor/

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui copt la Multicooker