Friptura de pui cu usturoi la punga magica

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2013 | 5811 vizualizari

 

Daca tot m-am pricopsit de la Delikat cu produse am zis sa le folosesc.Asa ca am pus in functiune ''punga magica'' si niste pulpe de pui in ea....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari cca 1 kg
  • 300 g fasole fideluta fiarta
  • 1 punga magica de la delikat
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu usturoi la punga magica:

Curatam si spalam pulpele,le taiem in bucati mai mici.Mixtul de condimente il punem intr-un vas si adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,omogenizam si trecem pulpele prin acest mixt.Pentru ca tot fiersesem niste fasole sa o pun la congelator,am lut cca 300 de grame si le-am pus impreuna cu pulpele in punga magica.Am incalzit cuptorul,am gaurit din loc in loc punga si am lasat-o cca 1 ora la cuptor,ca sa se rumeneasca un pic,am desfacut punga si am mai lasat cca 10 min la cuptor.

TIPS-URI

1

focul l-am lasat la mediu..

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu usturoi la punga magica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

08.07.2013, 14:26

Tare mult imi place mancare facuta in punga! Cine stie ce vor scoate astia si despre pungile astea.. ca nu mai mancam nimic!

Rocsi 1

08.07.2013, 15:07

Un meniu cum imi place mie

simona72 1

08.07.2013, 16:44

Ce-mi mai place si mieee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui copt la Multicooker