Friptura de prepelita

de Panacris in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2013 | 7608 vizualizari

 

O carne super usoara fara colesterol! S-au consumat asa de repede ca abia am reusit sa surprind cateva instantanee.

 

INGREDIENTE

  • prepelite 6 bucati ( cca. 1000 g),
  • portocale,
  • mere,
  • prosciutto feliat cca. 12 bucati,
  • ulei de masline 50 ml,
  • vin alb demisec 50 ml,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat 1 g,
  • cimbru 1 lingurita.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de prepelita:

Se amesteca, sarea, piperul, cimbrul, vinul si uleiul de masline. Cu acest amestec se maseaza bine prepelitele, apoi se umplu cu felii de portocale si mere, se invelesc in prosciuto, se leaga bine cu ata, rezistenta la copt, si se  pun la copt, in  cuptorul preincins, cca. 50 de minute la foc mediu, acoperit. Se consuma rece sau cald, ca atare sau cu garnitura preferata;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.01.2013, 21:23

Trebuie sa fie gustoasa

Lau 1

01.01.2013, 22:31

adry88 1

03.01.2013, 13:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi