Friptura de porc cu garnitura de orez

de gaby_gabytza in Porc, 19 Mar 2019 | 4969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • condimente friptura
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • 75 ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu garnitura de orez:

Spalam carnea, o taiem bucati si o condimentam cu sare, piper, rozmarin si condimentele pentru friptura.

Ungem o tava cu ulei si asezam carnea condimentata.

Intr-o tigaie adaugam ceapa tocata marunt, uleiul, bulionul, boiaua de ardei dulce si ardeiul tocat marunt. Le calim impreuna, iar la sfarsit adaugam orezul, sare si piper dupa gust. Il mai amestecam 2-3 minute si oprim focul.

Intre bucatile de carne asezata in tava punem orezul gatit la tigaie.

Adaugam apa cat sa acopere carne si cateva frunze de dafin si dam la cuptor pana se fragezeste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]