- 400 gr cotlet de porc fara os
 
    - 200 gr carnaciori Radic
 
    - 150 gr cioperci champignon mini
 
    - 400 gr cartofi medii
 
    - Untura de porc
 
    - Ulei
 
    - Sare
 
    - Piper
 
    - Herbs de provence
 
    - Cimbru
 
    - Marar proaspat
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 8
																												Timp de preparare: peste 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar:
						
    - Spalam bine si transam cotletul.
 
    - Intr-o tava de yena punem untura si condimentele.
 
    - Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii.
 
    - Asezonam, punem un pahar de apa, acoperim cu foliie de aluminiu si dam la cuptor pt 50 minute.
 
    - Inlaturam folia si mai lasam inca 15 minute.
 
    - Cartofii ii spalam bine si ii fierbem in coaja pana intra furculita usor.
 
    - Ii decojim, si ii taiem jumatati.
 
    - Ii prajim in baie de ulei, devenind astfel crocanti la exterior si moi in interior.
 
    - Tocam marunt mararul proaspat si amestecam cu cartofii calzi.
 
    - Servim impreuna cu friptura.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar" nu uita sa-i faci un review.