Friptura de muschiulet de porc yami-yami

de Rocsi in Porc, 10 Iul 2010 | 7841 vizualizari

 

De ce am denumit-o asa?pentru ca iubitul meu a zis ca e asa,si cica numai cine nu mananca nu stie ce pierde...desi e o friptura simpla...se pare ca e gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschi de porc fara grasime
  • 1 canita vin rosu
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 6-7 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de muschiulet de porc yami-yami:

Carnea de purcel se spala bine de tot.

se taie bucatele mici si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins.

cand acesta s-a incins se pun bucatelele de carne si se rumenesc 3-4 min.

peste se pune o cana de apa.

punem un capac deasupra si lasam pana incepe sa fiarba.

cand incepe sa fiarba,adaugam piper,vegeta si boia de ardei dulce.

se acopera si se lasa la facut pana e aproape gatra.(daca mai trebuie apa mai stropiti din cand in cand cate putina dar neaparat sa fie calda).

cu 10 min inainte de a inchide aragazul puneti canita de vina in care adaugati pasta de tomate pentru a o desface.

usturoiul,se curata,se spal si se ttoaca marunt.

se pune si acesta peste friptura iar peste 10 min inchideti aragazul.

serviti cu ce doriti.

noi am servit cu niste cartofi noi si apoi trasi in putin unt...dar si cu o salata de varza cu rosii si ardei gras rosu si galben...

pofta buna tuturor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de muschiulet de porc yami-yami" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.07.2010, 23:53

eluta multumesc...rivka eu imi dau toata silinta si imi place sa il rasfat acum cat imi iese nu stiu eu ma straduiesc sincer.multumim de urari...asemenea si tie...ina cand mai fac iti arunc.....mersi de furci gabi si iti dau dar cand mai fac ca acu nuiiiiii....mersi silvioara...multumesc draga nadina...medi ,izulika

epurasha2bb 1

11.07.2010, 00:03

si mie imi place fripturica de porc facuta asa!

Rocsi 1

12.07.2010, 19:52

mersi roberta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac