Friptura de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 10944 vizualizari

 

Felul principal!;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de miel
  • ulei de masline
  • sare aromata cu rozmarin si usturoi
  • vin rosu Merlot
  • foi de dafin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpele se curata de grasime, se spala si se aseaza in tava. Se stropesc cu ulei, se presara sarea aromata, rozmarin si putin piper, se adauga foile de dafin si 1 litru de vin merlot. Se lasa peste noapte la macerat, la rece.

A doua zi se scot pulpele din bait, se pun la cuptor intr-o tava la foc puternic cca. 15  minute, cat sa prinda crusta. Apoi se adauga vin rosu si apa in cantitati egale, se acopera cu foaie de pergament si se lasa la foc mediu, cca. 30 de minute.

Se serveste acompaniata de cartofi natur, salata verde si un vin rosu, evident ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor