Friptura de iepure in vas roman

de trifadalia in Iepure, 4 Sep 2018 | 4829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
  • 250 ml de vin alv
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de boia de ardei
  • 100 ml de ulei
  • o lingura mare de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure in vas roman:

Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele . Se toarna si vinul peste apoi se lasa in frigider de pe o zi pe alta la marinat.

A doua zi se pune carnea in vasul roman cu sos cu tot si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mirela0911 1

05.09.2018, 08:42

Ce buna trebuie sa fi iesit friptura!

Rocsi 1

05.09.2018, 18:32

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:49

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu bacon si gutuie