Frigarui de tofu cu legume si sos curry

de Bucataras in Mancaruri de post, 9 Apr 2013 | 6315 vizualizari

 

Reteta de azi este frigarui de tofu cu legume

 

INGREDIENTE

  • tofu cu marar
  • tofu cu ardei
  • tofu simplu in saramura
  • tofu afumat
  • 1-2 rosie
  • 1-2 ceapa
  • 1-2 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • Pentru sos
  • 20 gr ghimbir
  • 4 linguri pasta rosii
  • apa
  • praf de curry
  • boia de ardei
  • miere de albine
  • patrunjel tocat
  •  piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de tofu cu legume si sos curry:

Taiem tofu cubulete si pregatim legumele pentru frigarui (rosii, ceapa si ardei).

Punem frigaruile intr-un vas cu apa sa se umezeasca, pt a nu lua foc pe gratar.

Alternam pe frigarui cubuletele de tofu cu legume.

Ungem frigaruile cu ulei cu ajutorul unei pensule si punem in tigaia gratar la foc mediu.

Prepararea sosului:

Radem fin ghimbirul. Pasta de rosii se amesteca cu apa, ghimbir ras, boia, piper, miere de albine si patrunjel tocat.

La final adaugam putin praf de curry.

Frigaruile le servim cu o salata de cruditati, stropind cu sos din belsug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de tofu cu legume si sos curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

10.04.2013, 14:14

bune or fi..

babi5 1

12.06.2013, 20:27

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 10:32

acest videoclip este privat ? cum vine asta ? o fi 18 + oricum cred ca e ceva gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia "Inedit"